Heikkinen Yhtiöt Oy

Heikkinen Yhtiöt on luotettava seinä- ja lattia-alan kokonaisratkaisujen urakointiyritys.
Pääkonttorimme sijaitsee Joensuussa ja sen lisäksi toimipisteemme ovat Vantaalla, Tampereella, Seinäjoella ja Oulussa.
Yhtiömme päätoimintoja ovat matto-, parketti-, asennus-, urheilu- ja massalattiat, maakostea betoni-, laatoitus- ja kivityöt sekä pumpputasoitus ja kaikkien rakenteiden pohjatyöt.
Tarjoamme suoraviivaista ja kustannustehokasta urakointia rakennusliikkeille, yrityksille, kunnille ja laitoksille.

Heikkinen Yhtiöiden alku juontaa juurensa 1980-luvun alun Itä-Suomeen. Nuori ja innokas mattomies joutui miettimään tulevaisuutta, kun työt saneerausfirmassa loppuivat, eikä ilmoittautuminen työttömyyskortistoon tullut mieleenkään.
Samaan aikaan oli tutuksi tulleen rakennusyhtiön mattomies eläköitymässä ja siihen mahdollisuuteen nuori Jarmo Heikkinen tarttui. Työt jatkuivat yrittäjänä omalla toiminimellä, Tmi Matto Nikkari. Siitä alkoi yhtiön kasvun aika ja vuonna 1990 Mattonikkarit Ky:ksi muuttunut yhtiö vaihtui 1993 Mattoasennus J. Heikkinen Oy:ksi.

Alun perin oli tarkoitus työllistää vain itsensä, kuitenkin asiakkaiden tarpeita kuuntelemalla ja uusia palveluja tarjoamalla yrityksen kasvu jatkui tasaisesti. Toimintaa laajennettiin yritysostoin vuonna 1999 ostamalla Parkettikeskus Oy:n, vuonna 2003 Polarlattiat Oy:n ja 2005 Tampereen Lattiatyö Oy:n. Vuonna 2007 perustettiin Suomen Lattiatyö Oy palvelemaan asiakkaita pumpputasoituksissa modernilla, liikkuvalla kalustolla. Viiden yhtiön konserni sulautettiin yhdeksi Heikkinen Yhtiöt Oy:ksi vuonna 2012.

Vuonna 2020 Heikkinen Yhtiöt Oy työllistää yli 300 alan ammattilaista ja on 65 miljoonaan euron liikevaihdon myötä pohjoismaiden suurin lattia- ja seinärakenteiden monialaosaaja.

#POHJASTAPINTAAN

Lisätietoja

Jarmo Heikkinen
Toimitusjohtaja