Heikkinen Yhtiöt palvelee

Tarjoamme kustannustehokkaita palveluita rakennusliikkeille, kunnille ja laitoksille ympäri Suomea. Pitkä kokemuksemme, materiaalituntemuksemme ja yhteistyömme maailman johtavien tavarantoimittajien kanssa takaa parhaat lähtökohdat onnistuneeseen lopputulokseen.

#POHJASTAPINTAAN

Parketti-, puu- ja urheilulattiat

Urakoimme parketti- ja massiivipuulattioita myös vaativiin erikoiskohteisiin, joissa halutaan erityistä tyylikkyyttä. Tarvittaessa valmistamme parketit ja tarvikkeet mittatilaustyönä omassa puusepänverstaassamme.

Lue lisää

Mattolattiat

Urakoimme laajoja mattolattiapintoja asuin- ja liikekiinteistöihin sekä kaikkiin julkisiin tiloihin. Laaja-alaisen kokemuksemme ja kohteiden vaatimusten ymmärryksemme ansiosta löydämme aina oikean materiaalin ja varmistamme toimivan asennuksen.

Lue lisää

Massalattiat

Massalattiat on nopeasti yleistyvä malli toteuttaa hygieenisiä, hengittäviä ja helposti puhtaana pidettäviä pintoja julkisten tilojen lattioihin.

Lue lisää

Laatoitustyöt

Suuret laatoitetut pinnat kuten kauppakeskukset, lentokentät, uimahallit ja kylpylät kosteine tiloineen ovat yleisiä urakointikohteitamme. Toteutamme myös kerrostalojen huoneistokohtaiset laatoitustyöt vesieristyksineen.

Lue lisää

Pumpputasoitus ja lämpölattiat

Tietokoneohjatulla kalustolla teemme suoraan mittatarkkaa työtä ja voimme tuottaa huoneistokohtaisen raportin, jossa näkyy materiaalin kulutus sekä työaika.

Lue lisää

Ecofloor – Maakostea betoni

Maakostean betonin valmistus tapahtuu tietokoneohjatusti työmaalla pumppuautoissamme, jolloin betoniin saadaan varmasti oikeassa suhteessa hiekkaa, sementtiä ja vettä.

Lue lisää

Kivityöt ja maakostea betonilaatoitukset

Toimitamme luonnonkivilattia ja -seinä, keraamisten ja mosaiikkibetonilaattojen asennukset maakostea betonille ja muille pohjaratkaisuille.

Lue lisää

Uimahallilaatoitukset

Toteutamme kaikenlaiset uimahallilaatoitukset, betoniallaskorjaukset ja erilaiset uimahallien huolto- ja korjaustoimet tytäryhtiömme Tiilikaari Oy:n toimesta

Lue lisää

Urheilu- ja liikuntatilat

Toteutamme laadukkaita ja ensiluokkaisia urheilulattiajärjestelmiä monenlaisiin tarpeisiin ja käyttökohteisiin. Urheilulattioilla on erilaisia vaatimuksia lattian toimivuuden ja käyttäjien suhteen mm. joustavuudessa, kestävyydessä, huollettavuudessa ja turvallisuudessa.

Lue lisää

Asennuslattiat

Toimitamme asennuslattioita yhteistyössä maailman johtavien asennuslattiavalmistajien kanssa.

Lue lisää