Floorman logo

Palvelut

Lämpölattiat

Suur- ja pienkohteiden lattiaratkaisut

Lämpölattiaratkaisut sopivat niin kerrostaloihin, liikekiinteistöihin, julkisiin rakennuksiin kuin omakotitaloihin, pari- ja rivitaloihin sekä saneerauskohteisiinkin. Hintakilpailukykyisen lämpölattiaratkaisun avulla voidaan helposti rakentaa laajoja lattioita vesikiertoisella lattialämmityksellä, jonka tekniikka on lämmöntuottojärjestelmästä riippumaton. Heikkinen Yhtiöt käyttää lämpölattioissa Heatco Finland Oy:n tarvikkeita ja Fescon pumppaustasoitemateriaaleja. Lämpöputkilla on valmistajan myöntämä 10 vuoden takuu. Lue lisää lämpölattioista.
Mattolattiat

Heikkinen Yhtiöt urakoi laajoja mattolattiapintoja niin asuin- kuin liikekiinteistöissäkin. Yritys tarjoaa suoraviivaista ja kustannustehokasta asennuspalvelua rakennusliikkeille, kunnille ja laitoksille. Mattolattiaurakoinnissa Heikkinen Yhtiöt hyödyntää muun muassa pumpputasoituspalveluja.

Referenssejä
Parketti-, puu- ja urheilulattiat

Parketti-, puu- ja urheilulattioiden asennus on Heikkinen Yhtiöiden vahvaa osaamisaluetta. Yritys tarjoaa kustannustehokkaita palveluja rakennusliikkeille, kunnille ja laitoksille ympäri Suomea. Urakoimme parketti- ja puulattioita myös vaativiin erikoiskohteisiin, joissa halutaan erityistä tyyliä kuten toteuttamissamme kohteissa Musiikkitalossa ja Finlandiatalossa. Urheilulattiat puolestaan vaativat paljon niin materiaaleilta kuin asennukseltakin, jotta ne ovat kestäviä ja turvallisia aktiivisessa käytössä. Heikkinen Yhtiöt urakoi vankalla ammattitaidolla kaikkia erilaisia urheilutiloihin tarkoitettuja lattiaratkaisuja kuten parketti-, matto- ja massalattioita.

Referenssejä
Laatoitus- ja kivityöt

Laatoitus- ja kivityöt vaativat erityistä ammattitaitoa ja Heikkinen Yhtiöiden työntekijöiltä sitä löytyy. Suuret lattiapinnat kauppakeskuksissa kuten Stockmann ja Veturi sekä useat uimahallit ja kylpylät kosteine tiloineen ovat taidonnäytteitämme. Yritys tarjoaa suoraviivaista ja kustannustehokasta asennuspalvelua rakennusliikkeille, kunnille ja laitoksille.

Referenssejä
Pumpputasoitus

Heikkinen Yhtiöt urakoi pumpputasoitusta suuriin asuin- ja liikekiinteistöihin. Moderni, liikkuva kalustomme ja tehokas toimintatapamme antaa etua kustannuksiin ja nopeutta aikatauluihin. Ammattitaitoinen henkilöstö tekee suoraan mittatarkkaa työtä ja tuottaa jopa huoneistokohtaisen raportin, jossa näkyy materiaalin kulutus sekä työaika. Yritys tarjoaa suoraviivaista ja kustannustehokasta asennuspalvelua rakennusliikkeille, kunnille ja laitoksille.

Referenssejä
Asennuslattiat

Heikkinen Yhtiöt urakoi erityyppisiä asennuslattiaratkaisuja rakennusliikkeille, kunnille ja laitoksille. Asennuslattiakohteet ovat yleisimmin atk-laitetiloja, valvomoita, puhdastiloja sekä julkisia tiloja, joissa lattian alle joudutaan jättämään esimerkiksi ilmastointitekniikkaa, kaapeleita tai viemäreitä.

Katso esite tästä (pdf)

Nextfloor esite (pdf)

Granab lattiajärjestelmät (pdf)
Massalattiat

Teollisuus- ja varastotiloissa sekä IV-konehuoneissa käytettävien erityyppisten kestävien massalattiaratkaisujen urakointi ovat yksi Heikkinen Yhtiöiden palveluista. Referensseistämme löydät myös toteuttamiamme julkisten tilojen massalattioita. Oikein valmistetut ja käsitellyt massalattiat ovat helppohoitoisia. Urakoimme massalattioita rakennusliikkeille, kunnille ja laitoksille.

Referenssejä
Sisustusurakointi

Heikkinen Yhtiöt toimittaa sisustusurakointikokonaisuuksia asiakkaan haluamassa laajuudessa. Laajimmillaan palvelumme kattaa kalusteet, ovet, ikkunat, lukitukset ja valmiit parketti-, laatta- sekä maalauspinnat. Lisäksi kokonaisuuteen voivat kuulua sauna ja pesuhuone sekä kylpyläosastot. Tinkimätön aikataulu ja laatu takaavat hyvän lopputuloksen. Saat meiltä huippuammattilaiset tekemään jokaisen näkyvän pinnan.
Julkisivu-urakointi

Toimitamme ympäri Suomea erilaisten julkisivujärjestelmien mukaisia toimituksia sekä niihin liittyviä kivi- sekä laastipinnoitekokonaisuuksia. Julkisivu-urakointipalveluumme kuuluvat laatoitukset, järjestelmälaatoitukset, peltikasettirakenteet ja julkisivupinnoitteet. Poistamme erilaisia ongelmakohtia materiaalien rajapinnoista ja sovitamme yhteen erilaisia julkisivujärjestelmiä.